tisdag, augusti 19, 2008

Vikten vecka 3

Nu är vi inne på tredje veckan.
Start för mig och Claes :
Jag 92,2, han 121,4
vecka 1 jag 91, han 121,7
Vecka 2 jag 90, han 121,3
Vecka 3 jag 90,2 och han 121,5

alltså har jag gått UPP 0,2 kg,men ner 2 kg sen start, han har gått UPP 0,2 kg, alltså 0,1 kg sen start.
Hmmmmm, ja 100 gram är ju inte så mycket,men han skulle ju gå ner liksom.
Vi äter mest kyckling och grönsaker, dricker vatten (ja han dricker bara Pepsi max som vanligt, han gillar inte vatten,oavsett vad jag säger) men inte lär vi bli smala, det är ju det jag sagt hela tiden att vi går inte upp eller ner, pendlar nåt kg hit och dit helt enkelt.
Netdoktor funkade så bra för mig först, jag gick ner 100 eller 200 gram per dag, men så gick jag upp 700 gram över natten förra onsdan,och sen har jag kämpat som ett as, till och med bara ätit ca 50 % av de tillåtna kalorierna vissa dar,och ändå varit mätt,beror ju lite grand på vad man äter, och ingen av oss äter längre choklad eller glass,men nej då, fet som en get är vårt öde.

2 kommentarer:

Charlotte sa...

Hej du, ja det är inte lätt med vikten. Jag har ju inte kollat den där nätdoktorn eller vad det nu var det hette. Men om man börjar "hårdbanta" drar ner snabbt på kalorier som kroppen är van vid så tror kroppen att nu måste den spara på kalorier/fett för den tror att den svälter. Och då går man inte ner i vikt. Jag läste detta någonstans, jag har alltså en överviktig bror så jag hör ju det mesta om detta med att banta från hans sambo och min mamma. Min bror är alltså betydligt överviktig och väger väl en 130 kg. Han har börjat på en "bantningskurs". Det kanske kunde vara alternativet för er, möjligen är det lättare än att gå via nätet. Men ge inte upp!! Jag håller alla tummar för er. Är det bra annars med er?

Henrietta sa...

Hej min sköna!
I min blogg finns en sak till dig!
Lycka till med vikten!
Kram Henrietta