måndag, juni 15, 2009

Underbara Samara ?

I natt drömde jag att Underbara Clara ( se länk till vänster ) skulle vara ledig i några veckor,och JAG skulle få äran att vara hennes vikarie, skriva trevliga blogginlägg och artiklar till tidningen med recept osv.
Jag kom till tidningens kontor, men fuskade och satt och släktforskade istället, misstänker att det var tur jag vaknade innan jag blev upptäckt ,hihi.

Vädret fortsätter att vara grått och trist, det skulle ju vara 21 grader i helgen var det sagt, men nä, ca 13 som vanligt, nu är det hela 15,2, men jag vill ju ha sol.
I en enkät om när man trodde att sommaren skulle komma igång så hade de flesta svarat att de inte trodde det skulle bli nån riktig sommar i år.
Våra syrenblommor har inte slagit ut än, de brukar ju vänta tills midsommar,men eftersom vi ju ska till London så hade jag hoppats att de skulle blomma lite i förväg.

I övrigt så förbereder jag inför resan, ska ta upp en väska från källaren idag och börja packa lite smått, det är så spännande, första gången jag skulle utomlands när jag var 13 år, så packade jag ca 2 månader i förväg tror jag,haha.

Dagens citat, från en adventskalender med pingviner :
Se upp i backen, annars får du en näbb i nacken ! :)

Inga kommentarer: