tisdag, oktober 09, 2012

Bokmässan del 4

Ann Wilson, min favoritdomare i Let´s dance, gullig och rar.
Kolla, där står ju Alexandra Pascalidou. Henne har vi träffat förut, och det var så mycket folk, så vi var aldrig fram till henne.
Vad är det här då ? Ulla-Bella från Solstollarna ? Nej det är bara Don Rosa, den berömde Kalle Anka tecknaren som råkade bli fotad i en underlig position.
Det var oändliga köer för att träffa honom, svärfar stod 30 minuter i kö för att jag skulle få den här autografen. Själv nöjde jag mig med att glida fram och ta Don i hand. Hans hand var otroligt mjuk och len kan jag säga.
Och kolla, där kommer ju Operasångaren Hans Josefsson med ett glas i handen.
Han var på gott humör och verkade bli glad att vi kände igen honom.
Ilon Wikland och Mark Levengood, han har jag träffat förr, och det var långa köer till honom, så jag brydde mig inte, men hon, ojoj, det kändes historiskt att få träffa en så skicklig illustratör.
Åsa Larsson blev det ingen autograf av , vi stressade ju runt som yra höns ett tag.
Marcus Birro dök upp lite då och då, hans autograf har vi sen förut också, på söndan stannade han plötsligt före en rulltrappa så jag höll på att kuta in i ryggen på honom.
Claes favoritförfattare, Jan Mårtenson, anledningen till att vi åkte till mässan, det har varit en dröm för Claes i många år att få träffa honom.
En darrig namnteckning
Tre böcker köptes.
Herman Lindqvist var också där, men honom har jag också träffat förr. Om vi åker nästa år så blir det mindre stressigt för då har vi redan träffat de flesta.

Inga kommentarer: