tisdag, oktober 09, 2012

Bokmässan del 5

Nina Jansdotter, min fina internetvän som jag äntligen fick träffa live, och tänk så förvånad och rörd jag blev när jag fick ett exemplar av hennes nya bok Framgångs-Fobi, som tack för att jag delat med mig att några foton till henne som hon använt för inspiration.
Lennart Hellsing har ni sett förr, men nu får ni även se hans autograf.
Mitt bland allt folk upptäckte vi Martin Melin och Camilla Läckberg, hon har jag träffat förr, hon kände igen mig, men det var första gången jag träffade honom, han var trevlig.
Hans Shimoda, reporter på Hänt Extra, än fast jag hade gjort lista på vilka kändisar som skulle delta på mässan fanns det massa bonusar. Han verkade också trevlig.
Men tjenare Lasse Kronér ! Han råkade blunda på bilden, men det är lite komiskt, ifjol träffade jag honom i Gbg, i vintras i Umeå, nu i Gbg igen, så jag sa att nu är det hans tur att åka norrut igen.
Titta, där står ju Lasse Åberg och signerar böcker, den måste man ju ha, och kolla vilket läckert omslag, pennan ser riktigt 3D ut. Det var tredje gången jag träffade honom med, så jag ids inte visa autografen, den finns i nåt tidigare inlägg i våras.
Martin Widmark, mest känd för att ha skrivit LasseMaja, men jag älskar verkligen hans böcker om David och Larissa, jag lyssnade på de ljudböckerna när jag delade tidningar, och det var spännande så jag visste knappt var jag var ibland.


Tony Irving, han var trevlig, men i tv är han ofta en taskmört, jag skojade och sa att jag egentligen ville knäppa honom på näsan, han skrattade och sa : näääj, gör inte dät. Ja ni vet hur han låter :)
Lina Neidstam som ritar Zelda, hon drack inte Loka som de flesta utan Öl ! haha ja vad kan man förvänta sig, det är nog mycket av Zelda i henne.
Carin Mannheimer, regissör till bland annat Saltön, 78 år är hon, det kan man inte tro.  
Frida Boisen och Helene Tursten.
Jag har inte läst nån av Helenes böcker, men jag älskar filmerna.
Frida var chefredaktör för Topp Hälsa tills i våras, nu är hon chefredaktör för GT i stället, hon är så gullig, jag hade funderat på att skicka ett beundrarbrev till henne i vintras, men det blev aldrig av.
Carin Hjulström, författare och programledare, ja det var alla vi träffade första dagen. Det har tagit mig över en vecka att rapportera från en dag, fota autografer, krympa bilder, skriva bildtexter mm, tänk då så många intryck det var på en enda dag ! På kvällen är vi middag med svärisarna och svågern med familj, vi sov knappt 6 timmar och dagen efter var det full fart igen.

1 kommentar:

G Kjellvander sa...

Härligt med alla dessa inlägg från Bokmässan, det verkar ju ha varit kändisar överallt. Även massvis som inte är aktuella med böcker, men som ändå är där för att träffa både besökare och branschvänner som privatpersoner. :)