onsdag, april 23, 2008

Fotberättelsen fortsätter

Jag har pratat med chefen på vårdcentralen,hon är jättegullig,men inte läkare,säger att hon kan inte ge remiss,det är han som ska bestämma,och han står fast att det inte behövs.

Min mamma är så arg, hennes kollega hade samma problem,men mycket mindre,och ändå fick hon operation,det är ju läkarna på ortopeden som ska bestämma om operation och inte den här gubben,
Och det är ju enkelt för honom att bara ge en remiss,det skadar ju inte på nåt sätt,men som det är nu så ska jag såklart berätta för alla här i trakten att de inte ska träffa honom.
Jag sa till vårdcentralchefen att om han inte ger remiss så vill jag anmäla honom för att han inte tar mig på allvar.
När jag har en sjukdom i foten,och han tycker att jag ska köpa bekväma skor ! det är ju som att en person med en ryggsjukdom skulle bli uppmanad att köpa ny säng,eller att nån med huvudvärk skulle få som tips att köpa ny mössa.
Hon sa att han ska få ringa mig på fredag när han har tid,så kan jag försöka övertala honom,men går inte det så måste jag träffa en annan läkare,det får man men då kostar det ju 100 kr igen !
Hon själv tyckte att det var hemskt att jag ska behöva ha ont dygnet runt,men att hon "bara " är chef,inte läkare,så hon kan inte övertala honom.

Men på min mammas jobb säger en sköterska att jag INTE ska behöva betala om jag träffar en annan doktor.
Problemet kvarstår ju även med inlägg, sa hon.
Så jag har ju skötrskorna där bakom mig,ja jag ger mig inte,här ska krigas för att få den vård jag behöver.

Inga kommentarer: