onsdag, april 16, 2008

Henning Mankell


Det var många människor som ville se honom,jag är ju van att på biblioteket här i Holmsund så kommer ca 10-15 personer varje gång det är författarbesök, det här var ju i stan på en skolas bibbla,kl 15 på dan så jag trodde det skulle bli nåt liknande,men det måste ha varit 150 personer minst,det var trångt.
Han pratade väldigt lite om sin uppväxt och författarskap, pratade mer om Afrika, och hur lite vi svenskar vet om hur det är där.

Efteråt var han lite stressad,många skulle få en bok signerad och han skulle vidare till tv,men några bilder hann vi ta, och även den här med mig bredvid honom.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så fin du är på bilden *kram* Agnetha

Charlotte sa...

Hej nu har jag läst ikapp hos dig! Det har blivit lite dåligt med att läsa andras bloggar ett tag men nu är jag snart ikapp överallt. Det finna så många som jag vill läsa!! Hihi... tack för orden att jag är en av dina bloggfavoriter, men känn aldrig press för att jag skriver flera gånger om dagen. Ibland gör jag inte det, inte igår för då vet jag inte vad jag gjorde. Idag hoppas jag det blir något skrivit fast jag var på vippen att lägga ner allt igår. Idag känns det bättre. Vad kul att träffa Henning Mankell på riktigt, jag har aldrig läst något av honom. Men jag har väl 3-4 böcker av honom inköpta på loppis för 5 kr styck. Jag kanske skulle ta dig med dit om vi ses i sommar! Hoppas vi är hemma, jag måste kolla upp hur min make la sin semester. Han är lite dålig på att skriva upp och tror att jag ska komma ihåg allt på rak arm. Det gör jag inte. Hoppas du haft en trevlig helg, själv ska jag försöka komma i kläderna och se om jag kan få med mig någon ut. Imorgon är jag hundvakt igen roligt men så jobbigt. Ha det bra.