lördag, maj 30, 2009

Morsdag i förskott

Jag har fått massor av bud på mina auktioner, tjohooo, en auktion med vykort som jag la ut för 5 kr är redan uppe i 107 kr, så spännande,och så skönt att bli av med en massa saker.

Idag var det fint väder, ca 22 som mest.
Vi åkte ut till min mor och hennes man i deras sommarstuga, för imorgon ska jag till kyrkan och de ska på marknad i Sävar, så vi hinner inte fira då.

Hon samlar på grodor ( varför det ligger tandpetare där vet jag inte )


Vi åt tårta som hon hade gjort själv.


En plastflamingo i rabatten, den köpte jag till dem för några år sen.


Jag läste ett gammalt seriealbum jag haft sen jag var 8 år, och kliade på ett myggbett på foten.
Men hellre myggor än vinter.


På väg hem stannade vi till kyrkkogården och besökte några släktingars gravar, den här läckra bilen stod parkerad där, högerstyrd är den den till och med, tänk att åka omkring och lyssna på Alice Babs i den, fast det finns nog ingen cdspelare .

När vi kom hem så låg jag ute på gräsmattan och läste guideböcker om London, det finns bland annat en affär med fisktema, fiskmagneter, fiskprydnader mm, dit vill jag fara, kanske hittar nån kul present till min kompis Mia Puh.
Claes grillade kalvstek, pojken som skulle sova hos sin pappa , kom hem för att hämta dipmix men upptäckte att grillning pågick,så han slet åt sig en tallrika och tog en köttbit, haha han hade ju redan ätit kyckling där borta ju.När han ätit så gick han igen.

Vi såg på en skräckfilm, The unborn, jamen huuuu, det var så kusliga effekter att jag fick gåshud ända ner i tårna.
Nu ska jag bada, har röklukt från grillen i håret.

1 kommentar: