onsdag, september 28, 2011

Middag på Café Göteborg


Idag åt jag och Elis middag på mysiga Café Göteborg, kycklingtoast, det här var en portion toast, 4 st och sallad, melon mm, det räckte åt oss båda.
Efterrätt, krossad kladdkaka med glass ,grädde och kolasås, vi åt en var. ( raaap )
Claes jobbade så han missade kalaset, men jag har ju ätit där med honom utan pojken 2 ggr i sommar.

Jag undrar hur folk hinner göra 2-3 blogginlägg per dag, i går var Claes och jag lediga, då hälsade vi på min mor, for med pappersinsamlingen , städade i farstun osv.
Idag skulle jag jobba hemifrån, men telefonen ringde ju hela tiden, inte hann jag blogga, jag satt med firmamobilen och så ringde den trådlösa, och jag fick sms på min vanliga mobil, skulle gå till posten mm, ja det var fullt upp.
När vi hade ätit middag så var vi till kyrkan, Elis går på Bibelstudium på onsdagar, och jag passade på att släktforska, och så var jag på ett möte där vi bland annat planerade maten inför konferensen i slutet på oktober när det kommer kyrkisar från Luelå i norr och Sundsvall i söder.

2 kommentarer:

Charlotte sa...

Stackare, du får stänga av telefon om det är meningen att du ska jobba. Jag skulle nog gott och väl hinna med 3 blogginlägg om dagen men jag har nog inte så mycket att skriva om ;)
Men varför åker ni till pappersinsamlingen så ofta? Hur mycket tidningar/kartonger får ni på en vecka? Tror inte jag skulle vilja åka dit på min lediga dag ;)
kram

Samara sa...

Ja fast det kan ju vara nåt viktigt också, men i går var det : Elis lärare angående ett prov, Claes 2 ggr, mitt ex, en kompis, en försäljare och min mor.

Idag har det redan ringt 2 ggr + att min mor har varit här, och jag ska åka om en timme, kommer hem ca 21,30 ikväll, jag undrar fortfarande hur folk som jobbar heltid hinner städa, tvätta, diska, och utöva sin hobby.

Vi har 4-5 dagstidningar och 3-4 veckotidningar, och det är ju de vi får gratis, plus diverse reklamtidningar som är rätt bra, och så de vi prenumererar på, men de sparar jag oftast, men det blir en kartong full på 2 veckor. Det tar ju bara några minuter att köra dit, så det är inte så farligt.