torsdag, mars 07, 2013

Ja må jag leva

Idag fyller jag 40 år, jag har köpt en present åt mig själv i taxfreeshoppen på flyget, Lady Millon, från Paco Rabanne , jag hade 30 % rabatt för jag hade samlat poäng från tidigare köp, så den blev rätt billig.

Idag träffade jag några vänner och fikade, och sen besökte jag Myrorna och fyndade två böcker av Anna Jansson och Nina Jansdotter. Skivorna köpte jag på Ica Maxi, Top cats är verkligen härliga, man blir så pigg och glad av dem.
Min låtsasmormor i Jönköping skickade ett radband som hon köpte i Monrovia, Liberia där hon firade sin 40 årsdag för snart 41 år sen. Jag får ofta souvenirer och smycken som hon köpt på sina många resor i yngre dagar, hon som många andra rensar ut bland sina saker, och hon vet att jag alltid blir så glad för hennes gamla saker som har en historia. Som den duk hon fick av sina föräldrar julen 1948, men var så rädd om den att hon aldrig använde den, 1995 fick jag den, i originalkartongen. Den brukar jag använda på matsalsbordet, men inte när vi ska äta.

En av mina kompisar träffade Olle Waller, från Fråga Olle i kanal 5, härom veckan, han hade en föreläsning. Jag frågade om hon hade fått en autograf till mig, nej det hade hon inte tänkt på, men idag fick jag en present, hon mailade honom efteråt och fixade en åt mig :)

2 kommentarer:

Marja sa...

Grattis på 40-årsdagen och en kram från pysselhäxan Marja.

G. Kjellvander sa...

Grattis i efterskott! Hoppas att du hade en riktigt fin dag!