måndag, augusti 03, 2009

Jag har fått svans !!!

Ja ni kanske tror jag blivit galen, håller på bli varulv ?
Nej då, inte alls, men på Tradera finns det olika stjärnor efter aliaset för att visa hur många poäng man har,och vid 1000 omdömen så får man en stjärna med " svans ", titta själva HÄR , Claes fick sin för säkert 3-4 år sen, då köpte jag en kylskåpsmagnet i form av en stjärna åt honom, och som jag har väntat och längtat, det är så kul att komma upp i 1000.
Det har tagit mig nästan 7 år, för man få bara en poäng för varje ny person, om jag handlar 2 saker av en person,och hon sen köper 3 saker av mig,så får jag ändå aldrig mer än en poäng från henne, fast man får flera omdömen ,ett för varje köp eller sälj.
Många är ju tyvärr så dålig på att ge omdömen, så därför har det tagit extra tid, men nu minsann, tjohooooooo !
För övrigt går mina auktioner rätt ok, tänk att folk vill köpa gamla kassettband och vhs filmer. Ja som det heter, den enes skräp, den andres guldkorn.
Själv har jag vunnit en dubbel LP skiva från filmen The Wiz, en nyinspelning av Trollkarlen från Oz , från 70 talet, med Michael Jackson och så ett spcialkassettband med honom som reklam för Pepsi.

( Antar att det finns de som säger " men vad ska hon ha DET till nu då ?? " Men det är mysiga samlarobjekt som jag kommer att bli glad av att titta på.
Och nu ska jag titta på min sovande kissekatt,och sen ska jag drömma om stjärnor, hihi.

1 kommentar:

sari sa...

Grattis till stjärnan!! =)