tisdag, augusti 04, 2009

Nolia mässan

Idag har jag och Claes varit på Nolia mässan, han hade fått fribiljett av länstrafiken, men jag fick betala in mig, 80 kr kostar det.
Det fanns massor av saker att titta på, och det bästa av allt var att jag träffade min lärarinna från första klass, Doris.
Jag har 2 bilder från den tiden, en på oss tillsammans, och en på bara henne, under den hade jag skrivit " det vackraste jag vet ".
Sist jag träffade henne var för 7 år sen, men hon kände igen mig på en gång idag, inte illa, så många elever hon haft sen dess.


Claes köpte 2 små radiostyrda bilar för 100 kr st, så han och Elis kan tävla med varann, och jag köpte en supercool prydnadsfigur åt pojken med en drake som kör mc, bild på den kommer imorgon.
Jag köpte 2 affischer, Beatles som går över gatan på Abbey Road, och Michael Jackson, han rör på sig i 2 olika lägen när man tittar på honom från olika vinklar.
Så hade jag turen att träffa en kändis också, det var länge sen sist, ett tag regnade det kändisar över mig.

Maud Olofsson var glad och trevlig.

Min moder träffade armbryterskan Heidi Andersson på Ica Maxi, det var ju typiskt att jag inte var med, men en autograf fick jag av henne.
Höll på att hoppa högt när min kära mor ringde och sa " jag kan hälsa från Heidi ".

Inga kommentarer: