måndag, augusti 24, 2009

Mina broscher

Moa visade en liten tavla hon gjort med sina broscher, själv har jag börjat med att sätta upp på 2 tygbitar i garderoberna, så har jag haft det i många år, sen har jag en märkessköld sen jag var liten, och så ett helt gäng jag inte satt upp,måste skaffa en tygbit till, och så de jag använt men varit för lat att sätta tillbaks, det ser väldigt överdrivet ut när jag tittar på de här bilderna, borde kanske rensa och sälja lite,men det är ju så kul med broscher.


Den här märkesskölden köpte jag på en loppis en gång,sen har jag försökt samla pins från OS i Moskva 1980 på den,men jag har några fler nånstans också.


Ytterligare ett gäng från OS i Moskva, de här köpte jag så här, monterade på tavla, det är ju alltid några som hänger upp och ner då,och den i mitten vill inte sitta rakt hur jag än kämpar.
De här använder jag faktiskt aldrig, har liksom glömt bort att det inte bara är en tavla ,hihi.


Här är ett gäng från Sovjet / Ryssland i största allmänhet.
Och så alla icke-ryska, längst upp till vänster en slipsnål från Posten, från den tid så min far körde buss åt Postens Diligenstrafik.
Jag vet att bilderna blev små,men det är ju så många broscher, ska jag gå närmare så de syns bättre måste jag ta många bilder, men klicka på dem så blir de lite större.

1 kommentar:

Moa sa...

Tjusigt! Älskar din lilla röda fjärilen! Ska nog ge mig ut på fjärilsjakt själv!