måndag, september 21, 2009

Ett svårt inlägg


Jag har kämpat sen i går med att försöka blogga, men jag blir störd hela tiden, av att telefonen ringer, eller pojken ska visa nåt osv osv, och sen hinner jag inte blogga för jag ska äta eller sova osv, så nu tillslut kommer bild på min söta väska jag köpte på ica i lördags för 99 kr, den hade kostat 199,det var halva priset nu, den har innerficka där jag kan ha allergimedicin,säkerhetsnålar mm.
För man ska alltid ha säkerhetsnålar med, det händer då och då att en kompis har tappat en knapp, en fåll har gått upp, nåns bh band går av osv, och då är det bra att kunna hjälpa till, jag tappade själv en knapp på en blus i kyrkan en gång,fick hjälp av en dam, sen dess ser jag till att ha "nödutrustning" hihi.

Jag har en kompis på internet som äääälskar väskor, jag tänkte först när jag blev bekant med henne att vad ska man ha en massa väskor till, det räcker väl med en handväska och en bag, men hon lyckades smitta mig, för jag har också en hel hög nu.

2 kommentarer:

skrotboken sa...

Så himlans omtänksam du är. Det där borde jag anamma också för små barn har en tendens att råka ut för just såna där saker...

Å vilken söter väska. Jag gillar väl väskor även om jag inte använder dem. Jag har alltså vanligen ingen handväska. Förut hade jag alltid en väska där jag fick plats med A4. Det var ett måste i jobbet och i den väskan smet allt möjligt ned. Kanske jag borde återinföra det igen? Jag hittade häromdagen igen min grå/vit/röd/svarta. Den är kvinnlig utan att vara för trist. :)

maxell sa...

Ojsan nu kommenterade jag tokigt eller med fel inloggning... jaja, sånt händer.