onsdag, september 16, 2009

Gammal möbel på modernt sätt


Elis brukar använda min farmors gamla sekretär när han gör läxan,men nu har han kommit på ett sätt till att använda den på, spela dataspel, och ibland fikar han där också. Det syns att håret växer fort på honom, det är väl bara 3 veckor sen han färgade det sist och redan har massor av ljust hår komit fram.

Gårdagens post till Claes, ett vykort från Björn Hellberg, han är verkligen en bra författare, på baksidan var en rolig bild på honom, jag har cencurerat över vår adress här.
Och så Ernst Billgren, konstnären, med ett litet självporträtt.

Idag fick jag cool post, en hög gamla ransoneringskort från 40 talet, tänkte ha dem till scrapbooking,fast kanske synd att förstöra dem genom att sätta fast dem, borde nog scanna o skriva t för att pyssla med .

2 kommentarer:

Moa sa...

Åh, bra sekatäranvändning, perfekt laptopbord.

Är säker på att du var mycket finare än vad du tror i jackorna. Men vet du, jag tror inte att cirkus michael jackson jackorna är så svåra att göra. Med lite tygband i t ex guld och lite knappar kan man nog förvandla de flesta yllekappor eller kavajer (gärna dubbelknäppta kanske), satsa på det! Fina du, var snäll mot dig själv! Kram och gonatt!

Katten sa...

Haha åh vad piffigt att använda ett sånt bord!