torsdag, september 24, 2009

Förvirrat på ortopeden

Ja det är ju tur att jag själv har koll, när ortopeden inte har det.
Jag fick för ca en och en halv månad sen en kallelse att komma nästa tisdag, jag försökte ändra tiden för jag jobbar ju natt och vill inte fara till sjukhuset 9,50,men nej då, jag fick inte ändra tiden.
Idag fick jag kallelse att prova ut fotinlägg 19 okt.
Då kom jag på att den läkare jag träffade i våras sa ju att jag ska först prova ut ett fotinlägg ,ha det några månader, och sen träffa en läkare som ska utvärdera om jag får operation eller inte.
Så varför ska jag då träffa henne före jag provar ut inlägget ?
Ringde dem,och det visade sig att jag har rätt, jag ska träffa läkaren ca 2 månader efter, de trodde att jag hade haft fotinlägget länge nu ...
Jaha ?? suuuuck säger jag.
Så tiden på tisdag blev avbokad, bra det så jag får sova, och den dan kommer Magnus Samuelsson till stan. Då ska jag passa på att få signerat de bilder som min låtsaspappa tog på Magnus tillsammans med min mor och son när de träffade honom i Örnsköldsvik.
Dessutom läste jag att stadsminister Reinfeldt kommer till stan nästa vecka, vet inte vilken dag, och vet bara att han ska tala till studenter på Universitet,och sen besöka arbetsförmedlingen, hoppas på att få veta mer information, vore rätt häftigt att träffa honom.

För övrigt är det 17 grader idag, satt ute i trädgården ett tag, sommaren kämpar emot hösten, härligt !

3 kommentarer:

Martina sa...

tack ja skåpet är omgjort inuti, tror vi behåller de som det är. Hasselbackspot. är väldigt gott.

ha de gott
M

Moa sa...

Haha, så du är pryd du. Det är nog jag med fast på ett annat sätt. Jag kan inte ha byxor på mig, känner mig väldigt naken i det! Lycka till med reinfeldt. Du kan ju hälsa från mig att det finns en del brister i missbrukarvården som jag är lite sur över! :)

maxell sa...

Men så det är ibland med sjukvårdens kommunikation. Det stämmer så väl att det är bra att man själv har koll. Om man nu alltid har det för det är inte lätt att hålla reda på vem som egentligen har ansvar för vad och vad man själv egentligen kan ta tag i för att det ska gå framåt. Nu är jag glad över att du ska prova de där fotinläggen. För har du provat kan ingen komma sen å säga att du inte försökt och avfärdar dig pga av det. Å vem vet, det kanske gör att det blir bättre. Kanske inte helt, men varje liten förbättring är en seger. :)