tisdag, mars 16, 2010

Det som göms i snö ...Det verkar som att våren kryper sig fram, men vintern kämpar emot ordentligt.
I natt hade det snöat ca 10 cm när jag skulle på jobbet, och det är kallt på nätterna, mellan 11 och 15 grader minus, blää.
Det hinner inte smälta så mycket på dagarna heller eftersom det bara blir ca - 5 i solen, men man ser ändå skillnad, särskilt på snögubben, nu syns ju hela halsduken, för bara 2 veckor sen såg man knappt toppen på hatten .

Den här Barbieskon hittade jag i förra veckan, den bara stod i snön vid pappersinsamlingen och väntade. Och på en gata har en halv cykel tinat fram i en plogkant.
För er som bor söderut så kan jag berätta att plogkanterna är ca 2-4 meter breda, och mellan 100-150 cm höga på många ställen,så det kan finnas mycket mer gömt i dem.
Vilket får mig att undra varför folk inte är rädda om sina cyklar ?
Många har dem ute hela vintern, man ser oftast bara nåt styre sticka upp.

Idag har Claes varit hos tandläkaren, det var på tiden, det var ju länge sen han tappade en plomb,men han gillar inte tandläkare direkt, så han sköt upp det i det längsta. Och han pratade väldigt lustigt när bedövningen höll på att släppa, synd om honom,men jag fick lite kul ändå när han sluddrade och mumlade.

2 kommentarer:

huyen sa...

vilken söt barbieskor X3 och oj snöar det fortfarande så mkt hos dig? våren och sol är hos oss nu iaf :) hoppast att den kommer till er mkt snart

mysecreti sa...

Åh så jobbigt