onsdag, mars 17, 2010

Nu blir det ljuva toner i samaran

Jag minns inte hur länge sen det var som bilsterereon la av, 2 år sen eller nåt sånt, och som jag har lidit.
jag älskar musk, lyssnar på det nästan jämt, men ibland är det svårt att komma sig för att åtgärda saker, köpa bilstereo är sånt man gör när man får tid, nästa vecka, när allt lugnat ner sig, när det blir rea osv.
Men idag investerade jag pengar jag fått i födelsedagspresent, tjohoooo.
Monteringen var gratis, det kostade bara för stereon och en kabel, sammanlagt 993 kr.

Den lyser välsigt mysigt, många små lampor, det gjorde inte den förra. Men det går inte att fota utan blixt snacka om suddigt.

Går inte att fota med blixt heller, för då blev det så ljust att stämningen försvann.
Dessutom så såg man vad låtarna hette när vi testade med Di Leva, men de tre skivor jag hade i bilen sen när jag skulle fota,då såg man bara filnummer.

Nu kommer jag att köra min bil oftare, förut har jag lånat Claes bil om han varit hemma, det är inte kul att sitta med mp3 spelare, batterierna tar slut, man trasslar in hörlurarna i bilbätet mm.
Jag minns inte vad modellen hette, Kenwood nånting, jag är rätt oteknisk, men den tar både cdskivor och mp3 skivor, lyxigt värre.
Men jag saknar att den inte tar kasett också, jag har hundratals kasetter som jag önskar att jag kunde ha på cd, nån gång ska vi nog komma på hur man konverterar dem.

2 kommentarer:

Madou sa...

sv: Salt- och pepparkaren kan du köpa här till exempel http://www.amazon.co.uk/Alessi-Paradise-Birds-Pepper-ASG100/dp/B00165V5QQ Angående boken Kinesen som du rekommenderade, deckare kan vara intressant, jag ska kolla recenssion på den så kanske det blir min nästa bok jag läser :) Tack.

Huyen sa...

va härlig :D:D:D
993kr är inte så farlig för en riktig bra bilstereo
vad brukar du lyssna på för musik? :-O