söndag, mars 14, 2010

Bert-Åke Varg

Jag har tidigare gjort ett inlägg om när min mor var med i julkalendern 1984, klickaHÄR för att se det inlägget .
Idag så fick jag återse Bert-Åke Varg, efter 26 år, det var ett glatt möte.
Han mindes både mig och mina föräldrar väl, och bad mig hälsa till dem.

Det var i Hörnefors jag träffade honom ,han hade en liten show där han drog lite roliga historier och berättade minnen ur sin karriär och om olika artister han mött genom åren, han sjöng också några låtar.
Publiken var en hel del gamla bekanta till honom, så han nämnde flera vid namn och liksom drog in dem i showen.


Jag har mina skor med höga klackar, så vi är nog jämnlånga egentligen.Han signerade bilderna jag hade scannat och skrivit ut nya av, den med fjällen i bakgrunden fotade jag 1984,och ateljebilden tog min far i samma veva.
Hans son Pontus spelade keyboard och sjöng några egna låtar och Stockholm i mitt hjärta, som han hade gjort en ny text till med uteliggare mm, jag tycker den blev bättre så,hihi.


Som en extra bonus så träffade vi Göran Nordahl, den siste i livet av de legendariska fotbollsbröderna, jag googlade på honom när vi kom hem, de var 4 flickor och 6 pojkar i familjen, en av pojkarna dog redan i skolåldern, men de andra 5 var alla kända fotbollsspelare på sin tid, hans bror Gunnar står staty utanför kommunhuset.
Om nån av systrarna lever ,det vet jag faktiskt inte.
Hur som helst, man kan inte tro att han är 82, han är otroligt pigg och fräsch för åldern, en pratsam och vänlig man.


Snyggt skriver han också.
Och sist en bild på autograferna vi fick av Robban i går, han fick skriva en hel del åt oss, men han gjorde det gärna, de flesta kändisar vi träffar är väldigt tillmötesgående.


Jag var hemma från kyrkan idag för att hinna åka till Hörnefors, men i övrigt har jag inte hunnit så mycket, bara gjort ett kort och sett lite på tv.
ca - 11 ute nu, hoppas våren skyndar sig på, vägarna är nästan omöjliga att ta sig fram på när det är djupa bilspår som frysit till is.

1 kommentar:

Huyen sa...

va rolig att få träffa kända och trevliga människor :-O

jag undrade okså vart du har tagit vägen X3 du har säkert varit mkt upptagen med jobbet och allt, men kul att du e tillbax nu iaf