onsdag, mars 31, 2010

Simma fast inte i dimma

Ikväll har jag och pojken varit i badhuset. I bubbelpoolen är det så varmt så glasögonen immar igen,tur det är svalare i bassängen,annars skulle jag inte se vad jag höll på med och kanske krocka med nån stackare.
Jag har simmat 400 meter ,det är 2250 meter i år.
Förr simmade jag mer varje gång,men vintern gör att mitt arbete är så tufft att jag vill bara sitta och koppla av i bubblorna,och så blir vi slöa och säger : bara en liten stund til,så halvslumrar man lite,och så känns det så jobbigt att stiga upp osv.

Jag fick en fråga av en vän igår om vi har snö kvar, jodå, här kommer en snöuppdatering.


Det snöar lite varje natt, int mycket,men sådär så bilen blir vit,och när det då är plusgrader på dan så hinner knappt nattens snö smälta innan det nästa natt kommer mer. Men nu ser man asfalt igen.

Snögubben hade framme både huvud och halsduk för nån vecka sen,men nu sticker bara hatten upp. Det är faktiskt + 4 nu,fast det är så sent,så ta i trä,det kanske kan fortsätta smälta inatt.

Förresten, FOKI är i Tokyo, kolla gärna hennes blogg,det är flera sidor redan med massa häftiga foton, åååh vad jag blir sugen på att åka dit,och åh vad jag skulle vilja vara vän med henne,hon är alltid så rar mot folk.

Inga kommentarer: