onsdag, juli 28, 2010

Mer ärenden i stan

Jag som skulle sätta fart idag, rensa garderoberna, sortera dvdfilmer, blogga om resan, föra in släktforskningsuppgifter i dator osv.
Men nä, jag måste lämna igen en sak på bibblan, vi har ca 5 ärenden i stan, och så ska jag skriva brev till kändisar, vill ju få fler autografer till samlingen.
Första steget är att sminka mig,sen pilar vi in till stan, börjar kännas stressigt att det bara är 4 dar kvar av semestern o jag räknar idag, söndag är jag i kyrkan,så då städar jag ju inte.

Men idag har jag fått en blankett från jobbet att fylla i om uppsägning, nu kan jag snart börja räkna dagarna tills jag blir fri och slipper stiga upp kl 2.20 på natten 6 dar i veckan, och sen ska jag bli prenumerant och ringa och laga på sent utdelad tidning, muhaha. Nä, jag kommer inte att vara vaken så tidigt att jag behöver vänta på tidningen, fast han som delar ut här på gatan börjar ofta en timme senare än mig, men inte får han skäll av chefen för det,men mig skällde två chefer på i vintras för att jag inte han bli klar i tid när det snöade en halvmeter vissa dygn.
Så det är ännu en anledning att sluta,sen kommer de att bli förvånade att det nya budet heller inte hinner i tid på vintern, för mitt distrikt är för stort,men det tror de heller inte på,så jag får inte ens betalt för den tid jag arbetar, det är gratis övertid varje dag på vintern, jag ska njuta såååå av att säga upp mig.
Om jag har ett nytt jobb på gång ? nej, inte än,men hellre arbetslös utan inkomst än att jobba ihjäl sig utan att få den lön jag har rätt till,och utan uppskattning från cheferna.

Inga kommentarer: