onsdag, juli 07, 2010

Utflykt till havet

Imorse steg vi upp tidigt, för att fara till sjukhuset, nu hittade jag helt utan problem.

cool fisk i väntrummets akvarium


han fick komma in snabbt,sen vänta på att en läkare kollade röntegenbilderna,så tillbaks till Västerhaninge för nytt besök på vårdcentralen, då fick vi veta resultatet.
Det var inte brutet, ingen spricka heller, så de gjorde mindre bandage, han får ta det lite lugnt med fingret, men kan ta av bandaget imorgon om han vill.
Sen gick jag till Templet , han gick till rummet och sov en stund.
Till lunch kom min kompis Ann-Charlotte, vi har inte träffat varann sen ifjol, vi köpte kinamat och så åt vi alla tre här utanför gästhemmet.
Elis ville inte följa på utflykt,så jag och hon åkte ensamma till Dalarö.

På vägen stannade vi vid en liten mysig affär och köpte läsk,det var som en affär på landet i Turkiet :)


Det var smala gator där ute, jättehärlig känsla.


Hur mås det ?


Hon har en Skoda ! sån som jag vill ha .
Vi hade en jättetrevlig eftermiddag.

Nu ska jag och ett gäng kyrkisar fara på grillfest i Danderyd.
Om gps:en tjatar om u-sväng nu så ska hon få sova i handskfacket ,så det sååå.

2 kommentarer:

Charlotte sa...

Oj vad du är snabb på att blogga!!!! Jösses!!! Det gick fort det.... jomen visst är det fint där ute på Dalarö. Nu ska jag hihi ut och cykla!

Charlotte sa...

EH!!! Jag måste verklgien skaffa en ny navkapsel till Skodan!! Han var det visst ser väl lite naken ut... fast å andra sidan fick han nyss nya plåtar så det får nog vänta ett tag.
Du är ju snabb på att blogga.... jag är usel på att komma igång med min blogg igen. Jag tror jag måste börjar om från början i höst. Kikade på festbilderna! Du milde vilket hus. Så ni var så många från Norrland! Endel av dem kände jag igen sedan igår.
Cyklade inte igår utan gick i skogen... såg Miss Marple och höll på att somna... jag är visst inte van vid att hålla igång en halvdag ens.