söndag, mars 22, 2009

Andliga drömmar

Woa skrev i sin blogg om en andlig dröm hon haft,och så bad hon mig att berätta om mina.
Jag har bara haft 2 andliga drömmar som jag minns, man drömmer ju så mycket,men oftast glömmer man det rätt snabbt.
Mina drömmar är inte så detaljerade heller, det var kanske 7-10 år sen jag hade dem,men jag skriver ner vad jag minns.

Den första var så att jag var i ett rum med en heltäckningsmatta och en stor fontän, Gud var där,och jag frågade varför det läckte ut vatten från fontänen på mattan, han svarade att det var inte himlen,så det var inte perfekt där,utan vi var i en sorts väntrum.
Jag var glad att träffa honom och han la armen om mig och vi gick en bit tills vi träffade 2 av mina kusiner.
Jag berättade för dem att han var Gud,men de trodde mig inte.
Gud blev ledsen och sa : ja där ser du, om de inte ens vill tro det nu när de ser mig,då är det inte undra på att så många inte vill tro det nere på jorden ,där de inte kan se mig.

I den andra drömmen var jag utomhus,det var många människor som sprang fram och tillbaks och pratade, alla verkade uppjagade och stressade.
jag frågade en person om vad som hänt,och jag fick till svar att Jesus hade kommit tillbaks, och att alla nu ville hinna fixa och rätta till att misstag de gjort, innan han skulle upptäcka det.
Jag blev chockad och tänkte : men jag är inte redo, jag har så mycket att ändra på i mitt liv ,varför har jag inte gjort allt jag borde göra förut ?

ja det var inte mer än så, men de var tankeväckande.

1 kommentar:

woa sa...

Jag tyckte att de var fina. Särskilt den översta. På något sätt påminde den om min lite känns det som. Med det är gud var liten och som i mitt fall också handikappad på något sätt. Kul att du gillar min blogg! Din är också fin tycker jag! :) Kram! Hoppas att du drömmer fint i natt så småningom!