tisdag, mars 10, 2009

Utmanad igen

Jag har blivit utmanad av Henrietta

Regler: Berätta sju saker om dig själv, utmana 7 andra bloggare, länka till den som gav dig utmaningen och skriv en kommentar hos de utmanade.

Men jag utmanar ingen,den som vill får hoppa på utmaningen, jag har inte tid att nosa runt i bloggar och lämna kommentarer, klistra in länkar här osv, ja jag är osocial,men jag har massor att göra den här veckan.

* Mina favoritsiffror är 7 och 3, för jag är född 7/3-73 och jag är 173 cm lång, när jag var liten var vårt telefonnummer 10073, så jag vill gå ner i vikt till 73 kg.

* Om jag har svårt att sova så räknar jag på franska till 100,men oftast vimsar jag bort mig kring 50 och får börja om vid 40, när jag börjat om 2-3 gånger så somnar jag.

* Jag har aldrig varit i London eller Paris, men 7 ggr i Turkiet.

* Jag tog gitarrlektioner i klass 3 och 4,men minns ingenting av det nu

* när jag var 16-17 år tog jag pianolektioner, men hmm minns ingenting av det heller, och jag var ändå rätt bra då, när jag övade varje dag.

* Jag kan massor av filmrepliker och sångtexter utantill, har nästan alltid ett citat att komma med.

* Jag är inte tålmodig, läste en kul grej, " Gode Gud, ge mig tålamod,men ge mig det nu " ja sån är jag, blir galen av att vänta på en massa saker, stå i kö är hemskt, därför har jag alltid ett ryskt ficklexikon i fickan så jag kan utnyttja tiden.
Är jag i telefonkö så tar jag den trådlösa telefonen,och så städar jag under tiden.

Inga kommentarer: