måndag, mars 23, 2009

Mina äckliga fötter


Jag ber känsliga personer om ursäkt,jag vet att många tycker att det är äckligt med fötter, men jag tänkte bara visa att den högra är en normal fot,och den vänstra är den vanskapta.
Igår ringde politikern jag mailade till, han skulle ringa ortopeden idag och fråga varför de anser att jag inte ska få hjälp ,varför de tycker att jag ska ha ont, utan att ens undersöka mig. Han skulle återkomma till mig när han vet mer.

Idag ringde en sjukgymnast, en sköterska på vårdcentralen hade bett henne ringa mig.
Jaha ? jag trodde en läkare skulle ringa, men nej då, de anser att om jag träffar sjukgymnasten och tränar foten så den blir mjukare, så kan jag kanske minska smärtan ner till bara normalt ont, och därmed inte behöver kontakt med ortoped,eller operation. Jag sa att för det första vill jag väl bli helt smärtfri, vilket jag vet att andra som fått operera sig har blivit,och för det andra så är jag fullt rörlig i foten, kan plocka upp en penna med tårna, mitt problem är ju att foten är vanskapt, knölen växer bara mer och mer.
Man har ju förhårdnader under stortå och häl,det är normalt,men jag har förhårdnad under knölen med, så mycket sticker den ut !
Hon skulle prata med en läkare sa hon, jamen varför ska allt vara så krångligt ?
När jag vet en tjej som sökte hjälp efter nyår,och som redan blivit opererad !!
Men hon är 08, det är tydligen bättre service där nere ? Ska man behöva flytta 70 mil för att få vård månntro ?

4 kommentarer:

Sofia sa...

ÅH men vännen, jag har inte alls kunnat föreställa mig att foten såg ut så, förstår verkligen att det gör ont. Håller tummarna för att du snart ska få den där operationen. Kram

Knasisen sa...

Ja, jag säger som Sofia...hoppas verkligen att du kan få hjälp och en operation. Förstår om din fot ställer till problem, även om man bortser från smärta så måste det vara jättesvårt att ens hitta skor som passar...

Lycka till!

Henrietta sa...

Aj! Det ser verkligen ut att göra ont! Hoppas dom lyssnar på dig!

woa sa...

aaaaaj!