onsdag, mars 04, 2009

Den doftande sanningen


Det vore väl en bra titel på en skiva ,eller hur ?
Men det rör sig om mina parfymer, jag roade mig med att räkna hur mycket " lukta gott " jag har, eau de parfym, eau de toilette, parfymsprayer osv osv, och det blev 72 st !!!
Vad ska man tro ? att jag är shopaholic ? eller doftoholic ?
En del är bara små på 15 ml från Yves Rocher, såna man får i premie, och en del är såna jag köpt när de haft 2 för 1 erbjudande, så flera är dubletter och väntar i ett skåp, så är en del från Rusta för nån tia, en har jag ärvt, den har jag knappt hjärta att använda, för den luktar ju som pojkens första farmor.
Sen brukar folk ge mig i present också, ja det är tur jag har köpstopp på sånt i år nu.
Hur många schampoo och duschcremer jag har ,det har jag inte vågat räkna än.
Men det är alls inte lika mycket.
Föll ändå för frestelsen för några veckor sen, fyyy på mig.
Men körsbär luktar ju så gott,och så står det ju på ryska på den ena, och man behöver nåt snyggt att titta på i badrummet när det är vinter.

Så kommer en biljett och ett visitkort från ett franskt hotell,jag hittade dem i en fyndlåda med brev som vi vann i en auktion för några år sen,men när ska man hinna gå igenom allt, försöker kolla lite per dag, har en stor hög nu med saker som jag inte samlar på som vi kan sälja.
Men de här var läckra, de kan man scrappa med, men jag scannade dem för att kunna skriva ut i rätt storlek, den som vill får gärna spara bilderna och använda, isåfall vore det kul att få se sen vad snyggt som blir skapat med dem.
Så har vi vikten, ingen kollar så här långt ner i inlägget va ? hehe.
Start jag 86,9 han 116
Vecka 1 jag 86,6 han 115,9
Vecka 2 jag 86,1 han 115,6
Vecka 3 jag 85,6 han 115,6
Vecka 4 jag 86,6 han 115,6
Vecka 5 ingen uppgift
Vecka 6 jag 86,5 han 115,9
Vecka 7 jag 86,6 han 114,9
Vecka 8 jag 86,2 han 115
Vecka 9 jag 86,2 han 115,1
jamen suuuck vad det går trögt då,det blir ju inga framsteg.

1 kommentar:

Henrietta sa...

Det viktigaste är ju att du inte går upp!! Det är ett framsteg i sig. Ibland behöver kroppen pausa så du ska se att viktminskningen kommer igång igen!