tisdag, april 14, 2009

Jag har rensat

Tjohej ! nu har jag varit nere i källaren,och gick till attack på ett av förråden, jag fyllde 4,5 st såna där stora sopsäckar med kläder ,dukar och gardiner för att ge till loppis,det är sånt jag rensat ut,men sen har jag inte åkt i väg med det.
Nu är det i säckar så då blir det lättare att ta iväg det.
Man kan gå in där nu,fast det finns 3 kartonger staplade på varann med okänt innehåll också .
En del kläder hade tillhört mitt ex !! Vi skilde oss ju 2003 ...
Konstigt att jag har rensat ur garderober i alla år,och sen bara lagt det i källaren " tills vidare ", men till veckan ska jag börja ta med minst en säck varje gång jag far till stan,och så svänga förbi Emmaus eller Röda korset, det blir ju bara en omväg på sådär 5 km från Ica.
Hittade en del kläder som jag la i en Tradera hög, för de ser ut att vara sånt folk köper där.
2 små gardiner var också av sånt gulligt tyg att jag tänkte att man kanske kan göra nåt med dem, lite småblommigt.
Imorgon ska vi besikta nya Volvo, så då vill vi inte ha säckar i bilen.
Hur länge är en bil, ny förresten ? Vi har haft henne 1 år och 15 dar nu, och hon är av årsmodell 00,men jag säger alltid " nya volvo " eftersom vi hade ju en äldre volvo före henne.

2 kommentarer:

anna sa...

Ja visst är et konstigt det där, man bara flyttar kläderna från ett ställe till ett annat, så ligger dom där i några år!

woa sa...

Duktigt minsann! Jag håller också på att rensa men vad mycket tid det tar! Och du behöver ju inte ge min ett födelsedagskort men tack för tanken, den var fin! :)Det är ju den som räknas!