torsdag, april 16, 2009

senaste nytt

Det händer ju så mycket att jag aldrig hinner skriva ikapp,så här följer kort resumé av senaste dagarna .

Igår beställde vi 3 nya sängar, ja alltså bokhylledelen till sängen i vårt sovrum behåller vi,men dynorna och benen blir nya, pojken får också en ny säng,den gamsla ska han ta till sin pappa, imorgon levereras sängarna, ska bli så kul,det blir högre ben än på den gamla,så nu ska väl Ikeas förvaringslådor gå under .
Hmm hur lät det där då ? gå in under sängen alltså, hehe.
Volvon gick genom besiktningen igår, bara ett litet larvigt fel : skyltlyktan funkade inte, jamen när han den lägga av då ? pinsamt,men vi slapp ju ombesiktning.
Men irriterande att det står : "fordonet har underkänts vid kontrollbesikning" .
Underkänts ?? var ju bara ett minimini fel ju, borde ju kunna stå " fordonet hade tt litet fel " eller " fordonet behöver inte ombesiktas " eller så, liksom underkänt låter så deppande.
Förstå året som BÅDA bilarna slipper ombesiktning,Samara hade ju inte ett enda fel, halleluja !! Där sparar vi både tid och pengar.
Vi firade med att köpa kattmat, har aldrig sett en så stor påse, nu har hon torrfoder i ett år tror jag,snacka om salig kisse, hon trodde knappt sina gröna ögon, " så stor påse till mig ? mjauuuuuu "


För övrigt har jag fått remissen godkänd på ortopeden nu,så jag fick brev att jag tillhör priotetsgrupp,och har en beräknad väntetid på 8-9 månader, jaha ? sen efter det är det ju väntan på operation också, så de vill visst att man ska bli helt handikappad innan man kommer. Hur är det då med de som inte är prioriterade ??

Jag fick mitt hemliga vän paket idag,massa fina saker : stämpel, brevpapper med Elvis, små blommor, charms, och atcpapper, superfina saker


Dessutom vill jag passa på att skryta: kolla på min fina bänk !
Jag har inte haft det så snyggt där sen i somras tror jag,hela tiden alla dessa påbörjade förpackningar, och saker som ligger tillsvidare, men inspirerad av Rent hus så har jag piffat upp, stoppat in förpackningar i skafferiet,och flyttat riskakorna till bilen,så numera äter jag en riskaka per natt när jag jobbar + en banan,när jag kommer hem så är jag inte så hungrig, två brödbitar med lite pålägg räcker, tjohej .
(ändå har jag gått upp, hmmm , skriver in vikten imorgon Britta, jag lovar )

1 kommentar:

woa sa...

Söt katt!Längtar efter en själv men det får vänta tills vi flyttat ut på landet! Här skulle den nog inte klara sig länge med alla bilar!