onsdag, april 01, 2009

Redo att simma


Jag köpte den här läckra baddräkten för 549 kr på Ingrids, och då var det ändå 50 kr rabatt just nu,men jag känner mig oerhört slösaktig.
Mönstret är fint för det förvillar lite grand så man kanske inte tänker på att jag är för fet på magen . ( Borde mäta midjemåttet igen,men måttbandet verkar ha rymt, nån som sett ett gult och rött måttband kuta förbi senaste veckan ? )

Delfinmattan passar ihop med baddräkten tycker jag, jag köpte den i fjol nån gång, tänkte att om jag blir deppad en dag så ska jag bara titta på min fina matta så blir jag glad, jamen hmmm. När jag är deppad, slö slapp och likgiltig, när allt är pest och pina pga vädret eller nån oväntat räkning, inte går jag och tittar på en matta heller ! Hur ska man komma ihåg sånt ? Har planer på att göra ett minialbum med saker som gör mig glad, exemempelvis : Kalle och chokladfabriken, körsbärs juice (mmmm så gott ) min underbara scrubcreme från Yves Rocher, tåget på Rhodos som gick på vägen ( man åkte på sightseeing runt stan,och då tutade föraren och klingade i en klocka, i 2 veckor hörde jag tåget tuta och klinga runt, och när vi mötte det på gatan så vinkade vi alltid glatt åt föraren ) osv osv, ja just nu kommer jag inte på mer saker, men jag vet att det finns mer saker och tavlor mm som jag köpt just för att jag blev glad av dem.

2 kommentarer:

ele sa...

snygg baddräkt!

woa sa...

Fin baddräkt! Och gullig du är som läst hela min blogg. Du får en internetmedalj. Den ser ut så här:

*****MEDALJEN!****

:)