söndag, december 13, 2009

Julbord hemma


Idag fixade vi eget julbord, vi har inte tid att gå ut och äta julbord, jag har fortfarande 10 kort att göra, och det som ska postas till Usa ska skickas för 4 dar sen, och julklapparna ska slås in. På tisdag får jag besök, på onsdag ska jag på kändisspaning igen, på torsdag ska Elis på kyrkmöte, ja det är full fart.

Vi har inte riktigt allt som ska vara på ett julbord, det som fattas är brieost, mortadella, mimosasallad,rödbetssallad hästkött och fyllda tomater, men de fylla tomaterna vill jag inte äta före jul, de ska bara ätas på julafton, och kanske nån dag efter om det blir rester, men först när jag äter dem, då är det verkligen jul för mig.
kan inte komma på om nåt mer fattas, det kanske det gör, men jag kommer inte på det just nu.

Det vi har är : hemgjorda köttbullar med grädde i, prinskorv, en god gräddost, räksallad, dallassallad, ägghalvor med kaviargrädde, pepparsalami, skinka, ugnsomelett, lax, murkelpaté och en julkorv (den var Claes idé, jag åt inte av den, den såg inte god ut tyckte jag ) så har vi bröd, och dessutom : tsatstiki och fyllda peperoni, bara för att vi råkade ha det hemma, ja vi åt vid 18 tiden,och jag är mätt än !! efter 5 timmar, och ändå åt jag inte överdrivet mycket heller tycker jag, tog bara lite av varje ju.

2 kommentarer:

Anonym sa...

haha ja :) ibland blir det konstigt med explorer! Firefox funkar dock alltid :)

Charlotte sa...

Å så ni har haft julbord redan. Jag äter bara julmat på julen... äsch du vet jag och denna mat. Allt är gott var och en för sig men ihop!! Nä då brakar min mage ihop. Men i alla fall, nu fick jag nog ge mig för jag påstod att omelett har man inte på julbord. Jag hade fel!!! Vad fyller du tomaterna med???