tisdag, december 08, 2009

Laura Trenter är inte gift ?

Det här är ett litet mysterium, fast det passar kanske till en deckarförfattarinna,hihi.
Jag fick en kommentar på inlägget om henne, från en kvinna som skrev :
" Hej , halkade in här och läste :-) Kan också berätta att Laura INTE är gift ..jag är nämligen gift med hennes fd man . Hade varit bra om du hade de riktiga uppgifterna med . "

Det gör mig förvånad, för Laura berättade att hon hade gift sig och fått 2 söner, och maken hade blivit skjuten i ryggen och nästan dött i sitt arbete, sen sa hon att de numera bodde i lägenhet. Hon sa ju inte " vi = jag och min man" ,hennes vi kanske betydde hon och sönerna.
Men på hennes egen hemsida står det inget om att hon är skild, och 11 november hittade jag den här artikeln på
Umeå kommuns hemida där det står " Laura Trenter är gift och har två söner. "

Så jag utgick ju från att hon var gift,men jag får dementera det då,

Intressant, nu har jag fått kommentar av hennes fd mans nya fru, och på inlägget om Ardy Strüwer så fick jag kommentar från ett av hans barn, jag blir nog känd snart,hihi.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hon kanske har det jobbigt med att han gift om sig eller skäms ? Men hon ska nog inte säga att hon är gift när hon inte är det , ser bara konstigt ut. Och uppgradera sin hemsida så att Umeås kommun kan få rätt uppgifter.Jag visste faktiskt inte ens vem hon var ..ha ha..fick kolla på google :-))

Anonym sa...

Då är du inte speciellt allmänbildad!!! Hon är en mycket känd och läst författarinna. Själv skulle jag inte bry mig om att "rätta till" nåt civilstånd som så att säga "gått ut".
Tror nog att Laura Trenter har fullt upp med att skriva sina böcker!

Anonym sa...

Men herregud !
Jag har barn och har aldrig läst eller hört talas om henne där heller och vi läser ändå mkt böcker. Smaken är väl olika , det är väl säkert många som tycker jättemkt om hennes böcker och andra som inte tycker att dom är bra. Jag betraktar mig som allmänbildad men jag tror seriöst inte att huruvida man vet vem Laura Trenter är avgör om man är allmänbildad :D Så komiskt.Det är väl en sak att inte orka "rätta till" uppgifter men att sen fortsätta att uppge att man är gift och bor tillsammans med barn , när man INTE gör det är väl en annan sak.Lite looser över det hela.

Anonym sa...

Laura Trenters hemsida blev uppgraderad på Rabén&Sjögrens sida för mer än ett år sedan. Dessvärre har hennes hemsida från Tiden legat kvar, vilket inte var meningen.
Vi ber om ursäkt för det.

Ullis sa...

Tänk vad festligt. Man behöver inte ens vara deckarförfattare för att lista ut att den som påstår sig behöva googla på Laura Trenter är densamma som är gift med hennes f.d man. Intressant....

Samara sa...

Och jag tycker att det är intressant att två anonyma personer har suttit och klagat på varann i min blogg, haha, jag som har så lite läsare, det här med Laura är visst det mest spännande som hänt på länge i min blogg :)