tisdag, december 01, 2009

Mörkt ,det är mörkt ...

I morse såg jag att solen började gå upp,men jag var ju så trött, och pojken hade sovmorgon, så när han for till skolan 9,30 då gick jag till sängs, hade knappt sovit 2 timmar före jobbet. Sen sov jag till kl 15, jamen hallåååå, solen hade gått ner ju.
Jag känner mig som en vampyr ju, är vaken på natten,sover på dan.
När pojken kom från skolan kl 16 så åt jag lunch,haha, jag längtar till våren ju.
Jag har fått ett gäng Londonbilder publicerade i
Michael Jackson minnesblogg , kolla gärna där, bilderna ser stora och fina ut, undrar varför de alltid bli så små i min blogg.

I övrigt så har jag varit riktigt flitig idag med tvätt,disk osv, men jag var ju utvilad också. Imorgon ska jag och pojken fara till badhuset, längat så mycket,det är ljuvligt att sitta i bubbelpoolen.

1 kommentar:

Moa - En magisk purt... sa...

Hej! Ledsen att jag inte hört av mig, har varit mycket strul på sistone med min dator och igår slutade den fungera - SNYFT! Så det får nog vänta med vintage-vecka. I och för sig skulle du kanske kunna maila dem under tiden så kan jag spara ner dem på min nya dator som jag kan skaffa om en evighet. Stort format blir nog bäst. Och du - tack!

Bloggerbildena blir små tyvärr. Men jag lägger in dem i en blogg.se och kopierar sen htmlkoden därifrån och klistrar in i blogger - krångligt men det funkar!