onsdag, september 01, 2010

Ambulans och en mus

Claes åkte ambulans vid lunchtid ,han opererades för navelbråck för 1,5 vecka sen, idag sov jag, han låg på soffan, och så vrålade han Anna, ANNA !!
och jag flög högt, när jag kom in så bara rann det blod, , 2 hushållspappersrullar gick åt innan ambulansen kom ....

Han ringde nyss, han ska opereras på nytt ikväll, det hade blivit infektion vid operationen.
Jamen varför skicka hem folk direkt efter ? typ 5 timmar efter hade de ju skickat hem honom.
Nu har han isolerat rum med tv, har fått duscha och mår rätt ok.
Men imorgon ska han få åka hem igen
Jag vill inte ha hem honom redan ! Det är otäckt ju, tänk om det händer nåt igen, och så ska jag vakta på honom och ta hand om hushållet,
och dela tidningarna och få i väg pojken till skolan och mata katten, jag sover ju inget längre, jag har sovit oroligt ända sen operationen ju, eftersom jag fasade för nåt sånt här hela tiden. Tur vi bara har ca 1,5 mil till sjukhuset.

I förrgår hade vi en mus i skåpet under diskbänken, vet inte hur den kommit dit, i går sprang den över golvet. När jag väntade på ambulansen idag så hörde jag konstiga ljud under diskbänken, så hade den hamnat i soppåsen och kunde inte komma upp !
Tur det bara var lökskal och popcornrester där, jag tog ut påsen och la den på marken,och oj vilken fart det blev, den hoppade ivrigt några gånger och slank in under volvon sen.

1 kommentar:

Carola sa...

Hoppas de kommer gå bra för Claes. Å jag håller med om att de borde behålla honom på sjukhuset några extra dagar för observation. De e så slarviga och stressade inom vården.

Kram till dig Anna!!!