söndag, juni 02, 2013

Patrik Isaksson och Uno Svenningson i Skellefteå


 Ja konsert med förhinder var det, klockan 18.45 var det insläpp, stod det på biljetten.
Visst förstod jag att inte konserten börjar då, men kanske 19.15 hade varit logiskt.
När vi kom dit sa vakterna till folk att artisterna var försenade pga inställt flygplan och inte hade landat än. Men när vi kom in satt de och drack öl i baren.
Sen hade de soundcheck, och så hände inget mer.
Folk började tröttna och undrade varför det inte kom igång.
kl 20 började förbandet, och vilket oväsen det var , ljudkillarna gjorde inte sitt jobb bra, för dels dränktes sångerskan i musiken så man hörde ingen sång, utan bara typ laba daba waaaaaa,
och dels var ljudet så högt så hälften av publiken gick ut,och av de som var kvar höll hälften för öronen. 20.20 tändes lamporna och alla undrade vad som hände.
En kille gick upp på scenen och sa att musikerna var försenade, och de var på hotellet och duschade, sen startades en skiva med Michael Jackson.
Folk gick fram och tillbaks, mer och mer uttråkade.

En kvinna var särskilt upprörd och menade att musikerna hade ju varit där först, så varför hade de försvunnit, det var inte så noga med att duscha före en konsert, och många i publiken skulle väl upp tidigt, alla borde bara fara hem, tyckte hon.
Sen sa en kille att musikerna var på hotellet men att de gömt sig !?
Ja då började jag undra vad som pågick, i samma veva kom musikerna och gick, och när de fick veta att förbandet använt deras instrument blev de lite upprörda. En tjej sa att nu börjar det snart, ha tålamod, ja till sist klockan 21.10 kom det i gång, vid det laget var man trött och besviken.
Men när konserten väl kom igång så var det helt ok.

Sista låten då var förbandet uppe på scenen också, men de stod bara och drack öl, tjejen som var sångare i det bandet drack mest, och det lilla hon sjöng så sjöng hon i flaskan och inte i en mikrofon...
Efteråt kom Patrik ut och signerade till de som ville, flera bilder fick bild med honom, men när det var min tur att bli fotad med honom så frågade en kvinna om inte Uno skulle komma.
Jodå, jag går och hämtar honom, sa Patrik, gick iväg och kom aldrig tillbaks. När vi väntat 10 minuter så sa tjejen i baren att hon skulle gå och kolla, men de hade smitit ut bakvägen ! Så dålig stil.
Claes som hade med flera skivor han ville få signerade.
Jag har träffat Patrik förut, det inlägget finns HÄR
Uno har vi också träffat förr, det finns HÄR
De gångerna hade de gott om tid och var så trevliga, men nu smet de, ja jag hann ju få mina 2 melodifestivalskivor signerade av Patrik ändå.Som jag redan skrivit så åkte vi till Lövånger sen och gick runt i kyrkbyn och fotograferade strax efter midnatt, men vi höll på att bli uppätna levande, jag har aldrig någonsin varit med om så mycket mygg.

2 kommentarer:

G. Kjellvander sa...

Dålig stil när Patrik säger att ska hämta Uno och sedan smiter de bara iväg. Då kunde han i alla fall kommit tillbaka och sagt att Uno inte ville / hinner.

Påminner om då jag såg Eldkvarn i Hässleholm förra våren (tror jag det var) och det stod att de skulle komma ut och signera efteråt, men sedan struntade de bara i det meddelade någon arrangör. Fan vad folk blev besvikna. När man gick hem så såg man bandet stå ute på en terass i byggnaden och röka och dricka istället. Tyvärr verkade sprit och cigg viktigare än fansen den kvällen.

Samara sa...

ja man tycker ju de borde bry sig om sina fans, och som du säger, åtminstone vara ärliga nog att säga att tyvärr vi hinner inte ...