onsdag, juni 30, 2010

Ännu en tripp till stan

Idag var vi in till stan igen, inte undra på att vi inte hinner nåt här hemma, så fort Claes är ledig så har vi ärenden att fixa i stan.
Vi började med att släppa av ett bord och en låda med böcker hos Emmaus, så det blev lite mindre grejor i källaren.
Men resan tog rätt lång tid till att börja medDet var en lång konvoj över bron, de bilar och lastbilar vi mötte fick köra på cykelbanan, tills en av de bilar som kör före bredlasten lyckades stoppa mötande trafik på andra sidan bron.

¨
När en del som var före oss hade svängt mot Obbola och trafiken lugnade ner sig så kunde vi köra om, det här är vad vi låg bakom ett tag, undrar vad det är, den var rund,men jag hann inte fota när vi körde om.


Lekte lite med kameran när vi ändå åkte i sakta mak, självporträtt, ja bortsett att det blänker i glasögonen så är det ok.
Alla bilderna idag är tagna med nya kameran, vi är jättenöjda.


Ny familjemedlem, en Jamie Oliver gryta, 799 kr på Ica, dyrt ja, men bra kvalité, Claes fick en stekpanna i den här serien i julklapp,och det har inte lossnat nån flaga än av beläggningen.
och han fick pengar när han fyllde år,så han tog en del av dem till den här.


Dagens post, signerad bild av Cacka Isralesson, mest känd för sången Gamle Svarten, och en autograf av Gunnar Wiklund ( nej vi är inte släkt trots efternamnet, fast han och morfar var väldigt lika )och ett tomt skivfodral med honom.

När vi var i stan så köpte jag INTE en mjukglass på Frasses, eller en klänning för 100 kr, eller 3 förpackningar med plåster med så söta motiv ( hello kitty, bilar och star wars ) för 54 kr, utan lägger istället 175 kr i nybilskassan.
Jag har sparat nästan 10 000 kr på ett halvår bara genom att strunta i att köpa onödiga saker ! Fattas bara 194 000 då,haha.

3 kommentarer:

Åsa72 sa...

10 000?! Det är ju helt fantastiskt Samara!

Grattis, snart har du din bil!

Kram och ha det gott!

//Åsa72

Olivia sa...

Säger som Åsa: wow 10 000!! Super bra jobbat!! Tänk så mycket onödigt man köper egentligen... Tror jag ska börja samma sak som du!

Virre sa...

Jag är nästan helt säker att det är delar till ett vindkraftverk som fraktas på lastbilarna :)