söndag, juni 06, 2010

Jag blundar inte

Idag fick jag vara med om en festmåltid, några vänner hade en minifest i kyrkan efter mötena, jag fick veta först idag att jag var bjuden, hihi,men det var ju en glad överraskning.
Det var väldigt gott, och inte så krångligt heller, sånt kan man ju fixa till själv.
Rostbiff, potatissallad, sallad, gurka, minitomater, paprika i 2 färger, färsk ananas, oliver, melon, sockerärtor, och så painriche till det och Icas kolsyrade vaten med äpple och päron.
Till efterrätt fick vi turkisk yoghurt med jordgubb och vaniljsmak.
Jag åt lite för mycket,men det var ju så gott,och alla satt kvar och pratade och tog lite till,och så lite till.Men allt var ju nyttigt egentligen utom kanske potatissalladen då.Jag brydde mig inte om att le, för jag blundar ju ändå alltid, men för en gång skull håller jag ögonen öppna fast jag ser ut som en sur padda.
Den här bilden tog vi förra veckan i pojkens skola, jag har själv gått där i klass 7-9, och nu går han där, snart går han ut klass 6, dessutom gick min låtsaspappa där i sin ungdom, det är häftigt att vi gått i samma skola alla tre .
Om nån undrar vad han håller i, det är en bil han gjort i slöjden.
Han är snart lika lång som jag fast han ska fylla 13 snart.

1 kommentar:

Charlotte sa...

Tänk jag fick för mig att sonen din växt om dig! Där hade jag fel. Vill du ha recept på potatissallad??? Jag mailar den. Den är jättelätt att göra, mitt eget påhitt.
Nu ska jag fortsätta läsa min bok.