fredag, oktober 14, 2011

Lasse Berghagen


Det var ungefär ett år sen jag träffade honom sist, idag hade jag några ärenden i stan så när han ändå var i stan passade jag på att träffa honom igen.
Han är så rar, jag fick en kram utan att ens be om det :)


3 singlar till jag skaffat sen i fjol som jag nu fick signerade :)

Annars har jag mest suttit i telefon hela dan, fast inte för att kackla med vänner, utan det var jobb, jag har bokat tider med nya personer att intervjua.

2 kommentarer:

G Kjellvander sa...

Köper du upp böcker, skivor och singlar ibland när du vet vilka författare eller artister som du ska möta i butiker eller utanför TV-studion?

Ibland har du ju gamla vinyler eller liknande, är det som du skaffade när du var yngre fan eller du köper upp en del snabbt då du vet att du ska träffa någon?

Du verkar ju alltid ha massa saker med alla du träffar, hehe.

Samara sa...

Ibland händer det att jag köper nåt när jag vet att nån ska komma, Camilla Läckberg hade jag bara en bok av,men när hon skulle komma så köpte jag 2 till på en loppis veckan före.
Men mycket har jag sen förut,exempelvis Johnny Logan, den från 1987 hade jag sen den var ny, men den från 1980 är från en loppis.
Den här gången så visste jag inte att Lasse skulle dyka upp igen, jag har bara köpt singlarna sen förra gången jag träffade honom.
Jag har en ganska stor samling signlar nu, varav många är signerade :)