tisdag, oktober 06, 2009

Misslyckad shoppingtripp

Jag åkte till stan med sonen idag, mina nya glasögon hade kommit.
jag hade nappat på ta 3 betala för 1, men nu när jag hade väntat en månad, så var alla glasen mörka ! Ok att solglasögon ska vara mörka,men även de vanliga var väldigt mörka, så pass att jag vill inte ha dem inomhus,och skulle inte komma jobba med dem på natten. De påstod att jag hade beställt dem så,men det har jag inte, när hon la dem på ett papper så blev papperet helt brunt, hur tror de att man kan se nåt då ? Vi bor ju i mörka Sverige.
Så nu blir det till att vänta en månad till, jag var bara orolig att hon skulle säga att jag måste köpa dem ändå,det hade varit katastrof, isåfall skulle jag inte ha använt dem.

Elis behöver en ny munkjacka, men 170 var för litet, gick knappt att stänga,och han sa att det gjorde ont på axlarna, jamen han är ju ändå en väldigt smal pojke, storlekarna stämmer viisst inte så bra. Han ville inte ha herrkläder, tyckte de var töntiga,så han ska beställa efter från nya nya favoritbutik online.
Jag minns inte vad den heter, men de har tuffa ungdomskläder där han handlar för nån månad sen. Tänk att min son skulel bli så klädintresserad.

ja vi köpte mat iallafall, det var ju lyckat,hihi.
Jag fick post idag, min svägerska hade skickat massa släktforskningsuppgifter, det är så spännande med släktforskning, ska bli kul att föra in det i datorn nån dag när det är lite lugnare runt mig.

Inga kommentarer: