lördag, november 14, 2009

Ardy Strüwer, del 1

Idag har vi varit på vernisage på Lloyds i Umeå.
Konstnären Ardy Strüwer var där, han har varit en favorit sen jag var liten, har alltid tyckt att han verkar så rar och sympatisk.
Hans tavlor är fulla av färger och ibland är det collage med saker på, lite scrapstil,hihi.
Kolla gärna på Ardys hemsida för att få veta mer om honom, hans tavlor finns på många museeer, även Kronprinsessan har nåt av honom,står det i den bok jag köpte.När vi kom in så stod han och välkomnade oss och tog i hand.
Man fick chips ( Olw sourcream and onion, jag kände igen smaken) och päroncider, de som ville fick vin.


En del tavlor var uppe,men det mesta var nere i källaren.
han skrev autografer åt oss, de är rena konstverken de med, och signerade ett vykort med en bild på honom, och så köpte jag en signerad bok för 200 kr med bilder på massor av tavlor.
Synd att det inte fanns vykort av hans tavlor att köpa. Det fanns många fina tavlor, men priserna varierade mellan 3200 och 14000 kr st.

Sen på kvällen hade vi missionärer som midagsgäster, jag ska visa bild på dem ,och på Ardys autografer + bok, är så svårt att fota nu i mörker.
*plask* nu hoppar jag ner i badet med en bok av Björn Hellberg.

(Vet inte varför bilderna ser så ovanligt små ut,men klicka på dem så blir de större )

1 kommentar:

Anonym sa...

HEJ KUL ATT DU GILLAR MIN PAPPA SÅ BRA , JAG ÄLSKAR HONOM SÅ MYCKET .. TYVÄRR HAR KONSTEN TAGIT ÖVERHAND HAN HAR GLÖMT BORT SINA BARN OFTA MEN DET FÅR MAN BETALA , HAN ÄR EN STOR SOM MAN MÅSTE HYLLA ALLTID MAN BLIR SÅ VARM I HJÄRTAT AV HANS KONST! JAG VILL ATT INGEN GLÖMMER BORT HONOM HAN HAR GJORT SVERIGE SÅ MYCKET BÄTTRE , KÖP HANS KONST DET ÄR EN KÄRLEK TILL OSS ALLA !