torsdag, november 05, 2009

Middag med kollegor

I går hade vi så kallad firmafest, skulle skriva om det, men hade inte tid, att beställa jultidningar tar ju evigheter, men pojken tjänar ju en slant,och så får han premier, men även jag får premier, filmerna Hannah Montana och Mamma Mia, de är säkert jättebra.

Men som sagt, middag med kollegorna, det är en intressant sak, för man träffar dem ju aldrig, de här i Holmsund träffar man oftast inte ,alla kommer olika tider på morgonen för det mesta, och träffas man så säger man mest hej,och muttrar över vädret, de inne i stan har man ingen kontakt med.
Vi träffades på Harrys restaurang, redan när vi kom in så var vi flera som blev förvånade över att det vissa tider är inträdesavgift, plus att det kostar att hänga av sig jackan, vissa tider kan det alltså kosta 100 kr innan man ens kommer så långt att man kan beställa mat, jag fattar inte att folk betalar för sånt ??
Tänk om Ica skulle införa inträdesavgift, vilket liv det skulle bli,men på restauranger accepterar folk tydligen sånt.

Det var buffé, men väldigt små tallrikar,så man var tvungen att gå 2 gånger.
Borden var dessutom små, med en kall list av nån metall längst ute så det blev kallt på armarna, huu, och man satt på höga stolar och det kändes lite osäkert, jag kommer inte att återvända dit igen om det inte är gratis,hihi.
Men maten var väldigt god, jag åt små helstekta potatisar, kyckling, morötter, selleri, vitlöksbröd, nachochips, räkknyten,vårrullar i triangelform, sötsur sås och aioli. Det var inte mycket läsk man fick, glaset fylldes med is och så fyllde de på med lite Pepsi mellan isen . Så jag tog påfyllning sen, fast det var ett " njaaa" när jag ville ha det,men jag sa att det var ju mest is man fick ,så då fick jag mer läsk.

Satt tillsammans med en kollega från Holmsund, och en från Tomtebo i Umeå,och en från Robertsfors ( han var väldigt lik Mikael Nyqvist,fast med bättre hy )vi pratade och hade trevligt, pratade inte bara jobb, utan även mat, inträdesavgifter mm.
Sen var det gratis bio,men det gick inte jag på, det skulle ju sluta framåt 20 tiden, och jag ville hem till min familj.
Trots att jag gnäller över borden osv, så hade jag en trevlig kväll.

Ikväll ska jag till stan och träffa en av mina favoritbloggare Foki, sen ska jag och Elis hem till vår kompis Thomas (han som äger Cyberphoto,hihi, smygreklam var det här ) och kolla på film.

Inga kommentarer: