tisdag, november 03, 2009

Facebook

Även jag har blivit medlem, jag hade hört så mycket hemskt, att allt man skrev och alla bilder man laddar upp,det äger de, och kan göra vad de vill med.
Men å andra sidan kan ju folk knycka saker från min blogg också, så det spelar ingen roll, man kan ju inte vara rädd hela tiden man är på nätet.
Jag la till lite blandat folk, kyrkisar, scrapvänner, släkt, och några kändisar.
Har haft trevlig kontakt med många som jag inte haft kontakt med på länge, en tjej hade jag inte haft kontakt med på 24 år ! Sen jag flyttade från Vilhelmina, en annan var det ungefär 16 år sen vi hade kontakt osv.

En del jag har lagt till som vänner har inte godkänt mig, undrade om de loggar in så sällan, jag har varit med ca 3 veckor nu.
Frågade en kompis i kyrkan i söndags.
Då sa hon att hon visst loggar in,men att hon i första hand har såna vänner som bor långt borta,eller som hon inte träffat på länge, mig kan hon ju ändå träffa varje vecka. Och sen kom det roliga.
- Om jag har många vänner så blir det ju hur mycket som helst nya inlägg när jag loggar in, jag tänkte att man skulle skriva vad man gör och tänker,men då är det en massa " Hurra, jag har vunnit en gris ! " sa hon ,med stor inlevelse, så vi började gapskratta båda två.
Jag förklarade att man vinner inga grisar,man får dem som present av andra vänner i spelet FarmVille, och att man kan välja att slippa se hur det går för vänner i spel man är ointresserad av, själv har jag valt att slippa se Mafia wars, mm.

Det låter kanske inte så kul när jag berättar det så här,men jag lovar att jag skrattade så jag hade tårar i ögonen åt hennes " jag har vunnit en gris " ,det var hur bra som helst.

För övrigt har vi 5,4 grader plus, Claes är frisk,men tappade rösten under natten till söndan, så han bara nickade artigt åt passagerarna igår istället för att hälsa.
jag har fullt upp som vanligt, julkort, farsdagskort, beställa jultidningar, köpa julklappar, jag brukar ju alltid vara klar i oktober, vad har det blvit med mig.
Ta fram julpynt, städa, slipa dörrposterna i hallen, och näää, toarullshållaren är inte målad än,men jag har planer på att göra det på lördag.

Inga kommentarer: