fredag, november 13, 2009

Veckans autografer

Vi har knappt skickat några mail till kändisar på sistone, tiden räcker inte till ,så det kommer allt mindre i brevlådan, måste försöka få tid att maila lite i helgen, plus maila vänner som antagligen undrar varför jag aldrig hör av mig.

Claes har fått från Charlotte Perelli, jag har hennes autograf sen jag träffade henne för länge sen, då hette hon Nilsson och skrev på ett papper tillsammans med Richard Herrey och Christer Björkman.
Jag fick från konståkerskan Alissa Czisny, på baksidan har hon skrivit " Thanks for your support "


Laura Trenter, dels i autografblocket,och dels i min fd bibblabok som nog är den enda bok jag har av hennes pappa.

Jag fick en fråga på mitt förra inlägg, vilken autograf jag är mest stolt över.
Jag vet inte exakt, kanske Christer Fuglesang, det var en häftig upplevelse att få träffa honom, krama en astronaut ,hihi.
Eller kanske är det Ed Marinaro och Daniel J Travanti, Claes köpte dem åt mig på Ebay förra månaden, de är mina absoluta favoritskådisar.
Susan Sullivan, från Falcon Crest och Dharma & Greg, är en annan favorit, jag fick från henne när jag var 12-13 år, hon hade till och med skrivit på kuvertet själv, jag såg att det var samma handstil.

Bengt Andersson ( Staffan och Bengt ) ,han är ju död nu, jag fick deras autografer när min far var med i deras tvprogram Ordbrukarna, det är nog ingen som minns den serien idag, jag minns den knappt själv, har 2 avsnitt inspelade på en video av format VCR,med stora klumpiga fyrkantiga band, men den har lagt av för många år sen, önskar att den serien kunde komma på dvd.
Min mor var med i Julkalendern 1984, Julstrul med Staffan och Bengt, hon var Gullan som kom med bussen, mycket kort roll, men filmsinpelningen tog masor av tid, omtagning på omtagning, jag var med då, får ta och scanna bilderna och visa här nån dag. Men hur som helst, när jag var ca 13 år, så var det nåt as till kompis som stal Staffan o Bengts autografer !!!!
Jamen hur kan man stjäla från kompis ?? jag vet inte vem det var, jag hade haft flera på besok den vecka när jag insåg att de var borta.
Så jag skrev till honom och berättade vad som hänt,och han skickade från honom och Staffan. Så skrev han i brevet " Ursäkta att det tog tid innan jag svarade, jag har varit sjuk " det tyckte jag var gulligt, och han avslutade med " Hälsa pappa Edor "

Ojoj, blev ju rena romanen det här, kanske därför jag inte blev årets bloggare, jag skriver så långt så folk inte orkar läsa,haha.
När jag sen flyttade hit ner till kusten så gick jag i samma klass som Staffan Lings son Oskar,han var bäst i klassen, väldigt trevlig pojke, honom har jag inte träffat på 20 år.

Inga kommentarer: