tisdag, februari 02, 2010

Ett udda par

Idag har jag sovit riktigt ordentligt, först 6,5 timmar innan jag skulle väcka pojken och få iväg honom till skolan,men jag var så trött att jag la mig och somnade om sen, sov ytterligare 4 timmar ! Och sen dess har jag varit pigg, det är ovanligt att vara pigg, minns inte sist jag var det, kanske i julas när jag hade 3 dar ledigt i rad.Det tar väldigt hårt på kroppen att stiga upp kl 2.30 , 6 dar i veckan, jag är ju nästan aldrig ledig. Det är en ovanlig känsla att inte vara trött, känns nästan lite tomt,haha för tröttheten är ju alltid där och tynger mig.

I övrigt har jag packat och postat traderavaror, köpt 10 kartor frimärken, de förra räckte i 2 veckor. Sett på Simpsons och rensat i tidningshyllan, ja det är allt vad jag gjort idag, men jag hoppas hinna scrappa lite nu efter maten.
Vi ska äta kebabkött och grönsaker i sånt där platt orientaliskt bröd.


Den här ryske gentlemannen köpte vi på en loppis häromåret, vi trodde han skulle kosta en förmögenhet, men det blev bara kring 40-50 kr som tur är.

Chelsey är en My scene Barbie, jag fick henne i julklapp av sonen för några år sen, hon har massor av tillbehör, en regissör-stol, popcorn, och en del annat,det mesta ligger i en låda, annars blir det så jobbigt att dammtorka på byrån.


Trots att hon är mycket längre och yngre så trivs de bra tillsammans på bänken där de sitter och äter popcorn,och han berättar minnen från vargjakter i Sibirien.
Just när jag tog bilden fick hon stå upp,för hennes ben är egentligen lite för långa för att det ska se avslappnat ut på den lilla bänken.

6 kommentarer:

Jenny sa...

Hej allt bra?

maxell sa...

Härligt att vara otrött. Det vill jag också vara. Fast inte otrött som jag är nu när jag har influensa i två varianter. Den otröttheten tajmar skitdåligt med att kroppen säger ifrån...

Å vilken härlig dockkombo!

Alexander sa...

Tjena! :) Allt bra med dig idag? :)

Alexander sa...

Haha, Bambi är faktiskt söt :P

sannie sa...

hatar bratz dockor ><

b♥Doll sa...

Vilken söt gubbe! :3