fredag, februari 05, 2010

Sjukskriven en vecka till

Idag träffade jag en läkare, min arm är på bättringsvägen, men hon bekräftade vad min kompis sjukgymnasten sa, inflammation, och jag ska inte lyfta tungt,eller göra monotona rörelser som att dammsuga eller skotta snö.
Inte så lätt att bara använda vänster arm till att lyfta saker, men jag vill ju bli frisk såklart, det är skrämmande när det gör så ont att lyfta en bok att jag nästan tappar den.
Om nån undrar varför jag inte bloggade i går så var det för att exet kom på den smarta idén att sonen skulle vara i min tjänst i 2 timmar, isåfall ska han få en ny dosa till sin playstation 3 istället för den som gick sönder.
och det vill han ju ha så man kan vara två och spela, själv hade jag heller inget emot det, pojken städade och hans pappa betalar :)
Så jag fick hjälp med tvätten, disken, ta ner och sätta upp nya gardiner osv.

Här är lite kort jag gjorde i maj ifjol, jag är ju ursusel på att uppdatera med mitt pyssel, ska försöka skärpa mig på den fronten, överhuvudtaget har jag varit slö på att blogga på sistone, det är nog vädret, jag vill mest sitta och se på Simpsons.


Litet sommarkort.


Kort till en kvinna som gillar att resa och cykla.


Kort till min kompis som fyllde 50, hon ser minst 10 år yngre ut,men henne får ni inte se här, fast jag tog en otroligt fin bild på henne för 1,5 år sen, hon är lite blyg när det gäller bloggar.

1 kommentar:

shamz sa...

skönt med hjälp =) och vilka fina kort! har du ritat dom själv på datorn?

kram