tisdag, februari 09, 2010

Tavlor

Jag trodde jag skulle hinna blogga massor nu när jag är sjukskriven,men nej då, jag sover och läser ungefär, inatt sov jag 9,5 timmar ! Men jämfört med att jag sov knappt 5 timmar per dygn innan jag fick inflammationen i armen så är det ju kanske så att jag har massor av sömn att ta igen.
Känner mig betydligt bättre nu, men är rädd att inte hinna bli frisk i tid, därför fick sonen sätta upp gardiner i matsalen ikväll, han klagade att det är jobbigt, ja där ser han hur jag har det, varför är det just frun i huset som jämt ska vara gardinansvarig ?
Den här tavlan köpte vi i höstas på en loppis, långt ute i en liten by på en liten liten väg, på väg hem från Jämtland. 10 kr för en äkta oljemålning, men är den fin ?
Jag vet inte, älgkalven är nästan lika stor som sin mamma, och proportionerna är lite konstiga, men det är nåt charmigt över den ändå.


Det här är ett riktigt foto, köpte honom på en loppis för ca 10 år sen, jag har tagit ut honom ur ramen en gång och kollat,men det står inget namn och år, nånstans kanske nån skulle bli överlycklig att få ett foto på sin släkting,men lite svårt att efterlysa hans släkt utan namn.


Och naturligtvis, jag som älskar Turkiet, en inramad affisch på Atatürk, köpt för 14-15 år sen i Marmaris.

2 kommentarer:

shamz sa...

härliga tavlor :D det skulle vara coolt om hans familj dök upp, tavlan i mitten

sv: ja orginalet är också bra :D haha det finns ingen bra musik nu för tiden så dom kommer tillbaks

b♥Doll sa...

Han ser ganska ensam ut, som han tänker "var är dom" x)