måndag, februari 01, 2010

Sjukskriven

Från och med i dag är jag sjukskriven, jag gick och tvekade hela helgen, jag är sällan sjuk, delade till och med tidningarna den dag jag födde barn för snart 13 år sen, värkarna började en timme innan jag for på jobbet, och ca 16 timmar efteråt hade jag fått min baby.
Men nu är jag hemma minst 4 dar, jag har ju en inflammation i armen, orsakad av att jag tagit ut mig på snöskottningen och på jobbet, pinsamt, men är man otränad så är man. Jag har haft ont nån månad nu,och min kompis som är sjukgymnast sa att jag bör vila en vecka ungefär för att bli bra,men senaste veckan har ju jobbet varit grymmare än nånsin, och bara de tidningsbuntar jag lyfter väger ju nog mycket.
Det rör sig om ca 70 kg sammanlagt,som först ska lyftas från marken och in i bilen,sen ner i cykelväskorna, sätta upp väskan på cykeln,och sen dela ut dem också.
Så jag smörjer med Hot and cold cream ,och försöker att använda höger arm så lite som möjligt.
Jag kan ju säga att det var en passande dag att vara hemma, - 23 imorse, nu är det bara -12,8, och kylan försämrar visst också inflammationen sa min kompis.


På tal om Rhodosbilderna jag visade i går, här kommer bilder på min dyraste docka, köpte den för 6 år sen för ca 450 kr, en grekisk Gudinna.


Hon har ett vackert ansikte, det syns stor skillnad mot för 20 kr barbiekopiorna jag köpte på Rusta härom året.


Kisse har inte gått ut på flera veckor tror jag, än om det var sol idag så har hon till och med slutat gå till dörren och mjaua, hon har gett upp och insett att det inte är nåt kattväder för tillfället.
Jag här nästan gosat pälsen av henne idag tror jag, haha, ensam hemma utan man och son,med en ljuvlig kattflicka som sällskap, såklart jag passar på att smeka hennes mjuka päls lite extra då.

2 kommentarer:

shamz sa...

skönt att du vilar lite! det behövs ibland :) jättefin docka också!

sv: haha klockren!

kram

maxell sa...

Gosh va bra att du vilar om du har ont i armen med. Det är tungt jobb du har. Det vet du.

Men att jobba samma dag som barn kommer till världen. Been there, done that, didn't got the t-shirt. ;) Iofs inte lika fysiska påfrestande för mig. Om jag inte räknar med alla de resorna jag gjorde några gånger per vecka hela vägen fram... Att man orkade...