lördag, maj 21, 2011

Amy Diamond


Amy Diamond var ju klart mest populär idag, det var helt fullt på torget, det gick knappt att gå alls, kändes som halva stan var där.
Nu hade jag fel objektiv på kameran,men här får man en liten uppfattning av hur trångt det var.Det var svårt att fota fast jag hade zoomen, för folk envisas ju att sitta på varandras axlar,så ingen annan ska se nåt, när till och med killar i 20 års åldern sitter på varandras axlar, då har det gått för långt, om folk lyfter upp sina små barn är en annan sak,men idag var det väldigt svårt att se nåt.


Jag hoppas Claes har bättre bilder i sin kamera, isåfall visar jag dem imorgon.

Innan konserten så frågade jag henne när hon anlände om hon kunde signera mina skivor, men hon svarade att hon inte hade tid, att hon skulle göra det sen.
Men sen .... det var kaos efter konserten, tror det var ca 300 personer som klämde in sig bakom scenen framför Rådhuset, jag var väldigt långt fram, men alla klämde och pressade så staketen började svaja !
De fick kalla in fler vakter, först var de två, men innan hon åkte iväg så var de ca 20 vakter som bildade en mänsklig kedja.


Jag hann få mina skivor signerade, men fota var det inte snack om, jag var så inklämd att jag nästan inte kom ut när jag var klar och ville ge plats åt andra, alla bara pressade på, jag fick knappt luft.

Det kom fram en kille till mig och sa att han var från Luleå, han kände igen mig från när jag hade väntat på Jeff Dunham, och ( ja håll i er nu ) han hade läst min blogg ! Han samlar också på autografer och hade fått tips av en kompis om min blogg för att jag skriver mycket om kändisar och autografer, och han tycker att jag skriver bra , tjohej snacka om att jag blev glad, kände mig lite som en kändis sjölv ju ;)

Amy skrev autografer till massa folk, men alla hann inte få, för hon skulle med flyget, en flicka i 10 års åldern gick gråtande därifrån.
Lulekillen visade mig en bild han tagit i London , ca 50 personer hade väntat på Lady Gaga, men här var det alltså större kaos för Amy, det var visst det största som hänt i stan på länge.
Så jorden gick inte under kl 18 idag som en gubbe påstod, men Rådhustorget gick nästan under ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jo, det var ordentligt kaos vid signeringen. Förstod varför de bröt.
Dessutom tyckte jag att det såg ut som om Amy inte hade något att skriva mot...

Viktor sa...

Hej, jag såg dig i folkmassan och kände igen singlarna du hade fått signerade.
Jag kommer också från Luleå och gillar Amy. jag vet inte om du kommer ihåg mig, men jag hade en Greatest Hits-poster som jag fick signerad.
/Viktor