lördag, maj 21, 2011

Kulturnatta

Så är det snart slut på årets Kulturnatta, jag var inte i stan så länge, bara 3 timmar, men jag blev nog trött på den tiden.
Det var folk i rörelse överallt, annars är det nästan folktomt inne i Umeå en lördagkväll, men det var folk och raggarbilar och musik överallt.
Några åkte i bagaget på en kombi och vinkade glatt, en kille stack ut hela överkroppen genom fönstret på en bil och vinkade och pekade med fingret åt mötande bilar.


Jag och Claes tänkte äta filippinsk mat, men det ståndet hade stängt i nån timme, var de på middagsrast kanske ? haha, så vi åt kebab istället, jättegott.
Först hade vi tänkt äta i Rådhusparken, men eftersom jag var rädd att spilla på mig så åt vi inomhus.


Och det var lika bra, parken var full av folk som lyssnade på ett hårdrocksband.

Plötsligt fick jag sms från en kompis som såg mig på avstånd , när jag gick för att prata med henne så stod en annan av mina kompisar före henne i hamburgerkön, vilket sammanträffande.

Jag och Claes åkte upp med 2 bilar, för han stannade längre, jag har varit hemma sen ca kl 21, han skulle se nåt band som börjar senare. Elis hade åkt buss upp och umgicks med sina kompisar, 2 ggr träffade vi honom, han hade en liten orange färgfläck på kinden, efter en sprayflaska, han hade varit och sprayat på en " klottervägg " som satts upp.

Ett antal ballonger hade stigit till skyn, och en radiostyrd helikopter snurrade ovanför oss när vi åt årets första mjukglass.
När jag skulle hem såg jag en lokalbuss som passerade med en stor Barbapapa ballong i :)
Nere på Ica Maxi var det väldigt tomt, på parkeringen stod bara några få bilar, men i en av dem satt 3 personer och hade allsång ;)

Naturligtvis så hann jag med en kändisträff också, det blir nästa inlägg.

Inga kommentarer: