torsdag, maj 05, 2011

Dagens kattbildInbillar jag mig bara ,eller ser hon lite rundare ut ?
Hon blir mer och mer sig själv, sträcker på kroppen ordentligt, jamar, springer snabbare osv. Inatt sov hon under min säng, det gör hon ibland, hon brukar ju sova här och där, ofta i min säng,men ibland under den, de senaste 2 veckorna har hon dragit sig undan och sovit ensam, men nu känns det som att hon är på väg tillbaks till livet.
Hon fick vanlig kattmat till frukost, åt det mesta, har druckit mycket vatten, sen fick hon specialmat till lunch, nyttig för sjuka katter med extra vitaminer, och oj vad hon glufsade i sig, det är så vackert att se en katt äta med god aptit och dricka vatten och njuta av det.

Tack till alla som håller tummarna för min sötnos.

6 kommentarer:

Olivia sa...

Som jag har tänkt på dig/er och hållt tummarna! Jag blev så upprörd när du skrev om ditt besök hos veterinären och tårarna bara rann. Jag vet inte vad jag skulle göra utan mina två älsklingskatter!
Jag tänker mycket på er och hoppas att det fortsätter så och att hon snart blir helt frisk igen.
KRAM!

sari sa...

Gud va skönt att hon verkar må bättre och bli piggare!!
Det är så hemskt när ens pälsklingar blir sjuka.... Vi håller tummar,tår & tassar här hemma, även om det är hundtassar...=) Kram

Samara sa...

Tack tjejer, jag ser ju små framsteg hela tiden, och har inte ro att lämna henne ensam så länge åt gången, men hon har ätit lite 2 ggr till idag, det är ju bra att hon inte äter för mycket på en gång så det blir jobbigt för lilla magen.

Olivia sa...

Men vad säger veterinären mer? Alltså hon kan inte bara säga att hon har några månader kvar men att hon inte vet vad det är?!
Kanske ska du kolla med någon annan också?

Samara sa...

Problemet är ju att vi bor i Norrland, det finns bara en veterinär till i stan, och jag har försökt få tag på dem förr, i andra ärenden,både md den här katten,och den Claes hade när han flyttade hit ( hon blev knäpp av att flytta, mådde jättedåligt så tyvärr fick hon bli en ängel ) men de svarar aldrig, telefontid en timme per dag, och upptahet hela tiden. De jag anlitar nu , de svarar ju,och det är en förutsättning för att man ska kunna anlita dem.

Men det vi VET är att kisse har en inflammation,och för lite vita blodkroppar, plus en oidentifierad liten knöl i magen. Men jag fortsätter kämpa, vi ser ju att hon blir piggare och gladare varje dag, än om det tar tid, men det skär i hjärtat när hon inte äter lite mycket som hon brukar.

Olivia sa...

Ja det är klart, jag förstår. Så jobbigt (och oproffsigt!) att den andra veterinären inte svarar. Jag hoppas verkligen att hon blir bättre snart. Det verkar ju gå åt rätt håll i alla fall, även om det tar tid. Förstår din oro.