söndag, maj 29, 2011

Resefeber

Nu är det inte länge tills vi ska ut och resa, jag hänger inte med, det var ju till sommaren vi skulle resa, i mitten på juni, och nu är det plötsligt bara 1,5 vecka kvar, hur gick det till ??
Jag har massor att göra, mail att besvara, städa undan scrapsaker som ligger överallt, det är ju kul att komma hem til ordning.
Så ska jag bränna ut en cd med bra låtar att ha i bilen, det gör jag varje semester, så vi har skivor från de senaste 3 semestrarna som minnen på låtar jag gillade då.
Rensa plånboken på kvitton, lånekort och annat som inte behöver följa med, växla pengar, installera en del program i laptopen, stoppa in fler favorisajter där ( ifjol hittade jag inte till en del forum jag är med i när vi var ute och reste )
Kylen måste städas ur när det närmar sig, äta upp, frysa in, eller ge till min mor, och varför inte rensa frysen när jag ändå håller på, det finns nog en del bortglömda godsaker där.

Plus då packlistan, det är ju rent larvigt, mobiler, deras laddare och billaddare, kameror, minneskort, laddare, laptopen med laddare, resedagbok, pennor i mängder, osv osv.


Jag längtar, det var ryska pins så långt ögat nådde.


Och begagnade kläder til billiga priser, pensionärerna grävde som mullvadar i högarna.
Det är 5 år sen sist vi var i Tallinn, då hann vi bara vara där ett dygn, nu ska vi ha 4 dar där :)Men före det ska vi hinna med Gävle, Göteborg, Jönköping och en natt på ett hotell i Arlandatrakten.
Förr om åren åkte jag på charter och hade 2 veckor på samma ort, men sen vi köpte nya volvon så har det mest handlat om att åka runt sverige, och se massor och träffa släkt och vänner.

Inga kommentarer: