måndag, juli 27, 2009

80 mil på 1,5 dygn

Jag har haft full fart i helgen, lördag morgon åkte vi, igår kväll kom vi hem, på 36 timmar hann vi åka till Ikea i Sundsvall ( 2 dvdhyllor, massa doftvärmeljus mm )
hälsa på min kusin i Gnarp och sova över, hälsa på Claes bror i Jämtland och hämta en byrå som jag fick av dem i fjol,men då var bilen för full så den rymdes inte,
titta in på 3 loppisar ( oljemålning med älgar för 10 kr mm ) och shoppa lite dvdboxar ( Taxi säsong 1 för 99 kr osv).
Vi körde ca 80 mil ,när vi kom hem igår var det 4 ,5 timmar tills jag skulle vara på jobbet, första dan efter semestern
Hann bara sova 2,5 timmar, drömde att jag åkte buss, när nåt började tjuta och blinka, jag trodde det hade hänt en olycka,
men det var mobilen jag satt på ringning, stön, tur det är sommar så jag delade tidningarna på 2 timmar och 40 min,sen sov jag som en liten gris.

Idag har jag packat upp, stoppat i tvättmaskinen, ska skicka vinnarmail, fick sålt klippdockor för 128 kr, minus Traderas avgifter på 15 kr.
5 av auktionerna blev osålda, ja då får jag väl scrappa med dem då, inte för att jag vet nu vad jag kan göra med dem,men kommer väl på nåt.
Eller sälja på ett pysselforum kanske ?

Siktar på att hinna visa bilder från resan ikväll, annars får det bli imorgon.

1 kommentar:

maxell sa...

Gaah. Det var drygt 80 mil som vi åkte på 12 timmar häromdagen. Det var hemskt. Riktigt hemskt.

Synd dock att jag inte var i krokarna när du var i krokarna... iofs hade ni väl inte hunnit med att råka på oss ändå med det tighta schemat.